Servicii

Centrul Stomatologic Raional Criuleni
dispune  de 10 cabinete dotate cutehnologie performantă, cabinet de sterilizare și laborator tehnico – dentar.
Obiectivul principal al echipei de medici este asigurarea unui comfort dentar perfect, promovând profilaxia afecțiunilor dentare, igienă și sănătatea orală.
Echipa clinicii este reprezentată de personal calificat, care își perfecționează continuu nivelul profesional.
Specialiștii din cadrul clinicii se bazează exclusiv pe profesionalism, competență, experiență și o colaborare bună cu pacienții, făcându-i să se simtă în siguranță. Orele de programare se respectă, dar în același timp ne adaptăm unor situații speciale care pot apărea în timpul programului D-voastră.

Servicii
Centrul Stomatologic Raional Criuleni prestează servicii de tratament, chirurgie stomatologică si protezare dentară, caracteristică pentru nivelul instituției si se încadrează în normele și standartele naționale de a activa și acorda servicii stomatologice calitative.

Aparataj modern
Aparatajul modern  dă un plus de precizie și rapiditate în executarea tuturor procedurilor stomatologice

Satisfacția pacienților
Satisfacția pacienților noștri este un scop în sine. Ținem cont de cerințele pacienților noștrii și găsim soluția optimă fiecărui caz în parte atât din punct de vedere estetic cât și funcțional. Suntem bucuroși atunci când munca noastră se reflectă pe chipurile mulțumite ale pacienților noștri. Investim în utilaje și tot ce aduce confort pacienților noștri.